Teckna sakförsäkringar med förmånliga villkor och generösa rabatter

Övriga sakförsäkringar

Våra Övriga sakförsäkringar är förmånliga och trygga sakförsäkringar

Som medlem i Skattebetalarna kan du teckna sakförsäkringar med förmånliga villkor och generösa rabatter.

Några av fördelarna är:

  • Kostnadsfri försäkringsrådgivning
  • Generösa rabatter på upp till 20%
  • Prisvärda och trygga försäkringar
  • Personlig och snabb service – vi svarar inom 20 sekunder när du ringer till oss
  • Professionell skadehantering

Husbil

Husbilsförsäkring är en försäkring anpassad för dig som äger en husbil. Förutom försäkring för husbilen skyddar den även dig som förare och dina passagerare. Läs mer om försäkringen i förköpsinformationen.

Husvagn

Husvagnsförsäkring är en försäkring anpassad för dig som äger en husvagn. Du kan välja mellan halv- eller helförsäkring samt tilläggsförsäkringar. Läs mer om försäkringen i förköpsinformationen.

Båt

Vår Båtförsäkring hjälper dig om det händer någonting både på land och till sjöss. Din grundförsäkring samt att du kan välja mellan olika tilläggsförsäkringar gör att du kan känna dig trygg på sjön. Läs mer om försäkringen i förköpsinformationen.

Släp

Försäkringen gäller för släpvagn för privatbruk. Du kan välja mellan halv- eller helförsäkring. I halvförsäkringen ingår brand, glas, stöld, rättsskydd: maximal ersättning 300 000 kr och i helförsäkringen även vagnskadeförsäkring inklusive skadegörelse. Läs mer om försäkringen i förköpsinformationen.

Olycksfall

Vår Olycksfallsförsäkring skyddar dig under dygnets alla timmar. Med olycksfallsskada menas kroppsskada som ofrivilligt drabbar den försäkrade genom en plötslig yttre händelse (ett utifrån kommande våld mot kroppen). Med olycksfallsskada jämställs förfrysning, värmeslag, solsting och smitta till följd av fästingbett. Läs mer om försäkringen i förköpsinformationen.