FULLMAKT OCH SERVICEKORT

Vill du säga upp och avsluta en försäkring hos ett annat försäkringsbolag när du blir kund hos oss?

Då är det enklaste sättet att skicka in en fullmaktsblankett till oss, så hjälper vi dig att avsluta dina försäkringar där du är kund idag. Som kund är det du som är ansvarig för att informera ditt nuvarande försäkringsbolag att du vill avsluta dina försäkringar. Skickar du in vår fullmaktsblankett så slipper du kontakta ditt nuvarande bolag och oroa dig för att bli dubbelförsäkrad. När vi mottagit din blankett så meddelar vi ditt försäkringsbolag att du vill säga upp din försäkring.

Fyll i, signera och skicka in fullmaktsblanketten till oss så avslutar vi dina försäkringar åt dig. Du kan antingen posta den, eller scanna in den med underskrift och skicka fullmakten till oss på mejl.

Servicekort för utlandsresa

I din hemförsäkring ingår det ett reseskydd som gäller i 45 dagar, oavsett var du reser i världen, och där du och din familj är skyddade om någon skada skulle inträffa på resan. Som ett bevis på att du har en giltig försäkring kan det vara bra att ta med sig detta servicekort på resan som intygar att du har en gällande försäkring.

OBS! Reseskyddet gäller under förutsättningen att försäkringen är betald.