Starkt försäkringspaket för medlemmar

Företagsförsäkring

Spara pengar på företagets försäkringskostnader

Oavsett vilken bransch du jobbar inom är det viktigt att du har en försäkring för ditt företag. Utan försäkring kan det bli en dyr historia om du råkar ut för exempelvis ett inbrott, krävs på skadestånd eller drabbas av en vattenskada. Vår företagsförsäkring gäller alla aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor med upp till nio anställda och en omsättning upp till 25 miljoner kr.

En försäkringslösning är så klart mycket mer än bara en låg premie, men varför betala mer än nödvändigt när du dessutom får en trygg lösning med snabb och engagerad service.

Som medlem i Skattebetalarna har du möjligheten att teckna en mycket konkurrenskraftig företagsförsäkring. Vi hjälper dig även att hitta bra försäkringslösningar för företaget och anställda.

Några av företagsförsäkringens produktfördelar

  • Förstärkt olycksfallsskydd för företagare och anställda som jobbar hemifrån
  • Förstärkt skydd för företagsägd egendom som förvaras i hemmet
  • Förstärkt ansvarsskydd för vd och styrelse, exempelvis vid skattetvister.
  • Tillgång till Mindler, en digital psykologtjänst som erbjuder kognitiv beteendeterapi genom videosamtal med legitimerade psykologer samt självhjälpsprogram.

Med offertbeställning gör vi jobbet åt dig

Att få en offert är enkelt och innebär att vi gör jobbet åt dig. Din signerade offertbeställning använder vi för att jämföra dina försäkringar och hitta den bästa försäkringslösningen för dig. Vi presenterar vår offert och sedan är det du som väljer om du önskar ansluta dig till försäkringen.

Ladda ner offertbeställning Företagsförsäkring som pdf (att skriva ut och skicka) >>

Du förbinder dig inte till någonting – om du inte vill ha förslaget fortsätter du med er befintliga försäkring.

Mindler

Information om vår tjänst via Mindler

Psykisk ohälsa är en del av livet. 40% av Sveriges befolkning har eller har haft någon form av psykisk ohälsa. Mindler är en digital psykologtjänst som erbjuder kognitiv beteendeterapi genom videosamtal med legitimerade psykologer samt självhjälpsprogram i Mindler-appen.

Som en del av dina medlemsförmåner får du tillgång till Mindlers tjänst

Mindler behandlar dig över 18 år som behöver hjälp med ångest, stress, depression eller andra psykiska besvär. En behandling består av videosamtal med leg. psykolog samt eget arbete med våra självhjälpsprogram i appen. Du kan även arbeta fritt med självhjälpsprogrammen på egen hand om du önskar.

Samtalen ingår i din försäkring och du är garanterad en tid inom 24 timmar.

För att börja använda Mindler laddar du ner Mindler-appen via AppStore eller Google Play. Innan du skapar ett konto får du möjlighet att ange din försäkringskod som du hittar i ditt försäkringsbesked. När du har angivit koden skapar du enkelt ett konto med hjälp av att legitimera dig med ditt BankID. Du har nu tillgång till samtliga självhjälpsprogram och kan även boka in dig för samtal med valfri psykolog.

Om du redan har ett konto hos Mindler kan du lägga till din försäkringskod genom att logga in, gå till “Meny” och sedan “Koder”. När du sedan bokar ett besök väljer du din försäkringskod som betalningsmetod och slutför bokningen kostnadsfritt.

Om du har några problem att använda koden eller har några frågor kring Mindler är du varmt välkommen att kontakta vår support via appen eller genom mail till dem.

Några av fördelarna med Skattebetalarnas Företagsförsäkring:
  • Förstärkt olycksfallsskydd när du jobbar hemifrån
  • Förstärkt skydd för egendom i hemmet
  • Förstärkt ansvarsskydd, t ex skattetvister

Läs alltid för- och efterköpsinformation alternativt villkor innan du aktiverar en försäkring.

Försäkringsgivare: Gjensidige