Samla dina försäkringar

Skattebetalare som sitter och fikar och skrattar tillsammans

Samla dina sakförsäkringar och få 20% rabatt

Ett medlemskap i Skattebetalarna ger dig många bra förmåner. En av dem är prisvärda försäkringar. Nu får du 20% rabatt på dina sakförsäkringar om du samlar två eller fler.

Fördelar med att samla dina försäkringar

Att samla försäkringarna hos Skattebetalarnas Försäkring är ett enkelt sätt att sänka dina premiekostnader. Här är några fler fördelar:

Kostnadseffektivitet: Genom att samla dina försäkringar får du en samlingsrabatt på försäkringspremien på 20 %*. Fler försäkringar ger ännu större rabatter, vilket innebär att du kan sänka dina kostnader avsevärt.

Enkelhet: Hantera alla dina försäkringar från en och samma plats. Detta ger dig en klar och tydlig överblick över ditt försäkringsskydd och förenklar administrationen med en kontaktpunkt för alla dina behov.

Ökad trygghet: Våra försäkringar är designade för att ge ett omfattande skydd i olika aspekter av livet. Oavsett om det gäller hemmet, bilen eller något annat, kan du känna dig säker med våra försäkringar.

Namn(Obligatoriskt)
Samtycke(Obligatoriskt)

Varför ska du välja Skattebetalarna Försäkring?

Medlemmarna i Skattebetalarna är en grupp medvetna, kunniga och engagerade personer som utgör ett bra försäkringskollektiv. Våra försäkringar är noggrant utvalda för att ge dig som medlem ett omfattande skydd. Du får försäkringar med konkurrenskraftiga priser och villkor som tål att jämföras. Några av våra mest populära försäkringar inkluderar:

Hemförsäkring: Skydda ditt hem och dina ägodelar mot skador, stölder och andra oförutsedda händelser.

Bilförsäkring: Säkerställ att du är skyddad på vägen med omfattande bilförsäkringar som täcker allt från olyckor till stöld.

Hur fungerar det?

Om du väljer att ha två eller flera av dina sakförsäkringar hos Skattebetalarna Försäkring får du nu en samlingsrabatt på försäkringspremien på 20 % (fler försäkringar ger mer rabatt)*. Den rabatterade premien gäller hela försäkringsperioden ut.

Vill du veta mer?
Skicka in dina uppgifter eller kontakta oss direkt på telefon: 08-520 056 79 (08.30-16.30) eller via e-post: skattebetalarna@fuab.com.

* Gäller om du tecknar sakförsäkringar hos Skattebetalarna Försäkring. Det enda villkoret utöver medlemskapet är att en av försäkringarna är en villa- eller hemförsäkring.